Gemeente Sudwest-Fryslân

De gemeente Sudwest Fryslân heeft zich met name toegewijd om een bijdrage te leveren aan de toekomst van It podium door ondersteuning tijdens de COVID-19- en het ontwikkelen van een plan om de geluidsisolatie van het gebouw te realiseren. De steun van de gemeente Sudwest Fryslân stelt ons in staat om:

  1. COVID-19-pandemie: De gemeente Sudwest Fryslân heeft It Podium onvoorwaardelijke steun verleend tijdens de periode van de COVID-19-pandemie. Tijdens de lockdowns is er financiële hulpverleend. Dit heeft ons geholpen om de eindjes aan elkaar te knopen en onze financiële stabiliteit te behouden als Stichting.
  2. Verbinden en uit isolement halen: Het organiseren van de Muziek Helden is gericht op de oudere muzikant en muziekliefhebber. Het effect is dat muzikanten weer actief worden door te oefenen en te gaan optreden in It Podium.
  3. Optredens en kansen: Dankzij de gemeente Sud West Fryslan kunnen onze muzikanten deelnemen aan optredens, waardoor ze waardevolle ervaring opdoen en hun talent aan de wereld kunnen tonen.
  4. Uitbreiding en verbetering van faciliteiten: We kunnen onze muzikale leeromgeving upgraden en uitbreiden, zodat onze muzikanten toegang hebben tot de best mogelijke middelen en ruimte om te oefenen en te groeien.
  5. Muziekinstrumenten en apparatuur: Met de financiële bijdrage van de gemeente Sud West Fryslan kunnen we hoogwaardige instrumenten en geluidsapparatuur aanschaffen, zodat onze muzikanten hun muzikale vaardigheden kunnen perfectioneren.
Image

It Podium in IJlst is opgericht om de uitoefening van podiumkunsten te stimuleren voor de inwoners van IJlst en omgeving

Menu

Socials