Verbouwing muziekstudio

Enthousiaste Muziekliefhebbers,

Eind maart gaan we beginnen met een grote verbouwing aan onze muziekstudio in IJlst. Wij willen het gebouw niet alleen geluidstechnisch beter gaan isoleren, maar ook onze elektrische installatie veranderen/verbeteren. Bij dit alles hoort uiteraard ook een upgrade in het uiterlijk van de studio.
We kunnen dus wel wat helpende handjes gebruiken. En dat geldt niet alleen voor vakmensen, maar ook voor mensen die enthousiast zijn en die graag een bijdrage willen leveren aan één of meerdere van de volgende werkzaamheden:

1. Verhuizing van Studio Spullen: We hebben sterke armen nodig om te helpen bij het verplaatsen van studio-apparatuur en benodigdheden naar onze tijdelijke locatie. Als je fysiek fit en bereid bent om een handje te helpen, horen we graag van je!
  2. Slopen: Heb je ervaring met sloopwerk of ben je fysiek sterk en bereid om te helpen? We kunnen alle hulp gebruiken bij het voorbereiden van de ruimte.
  3. Timmeren/bouwen: Als je vakman bent op dit terrein en een passie hebt voor timmerwerk, dan hebben we jou nodig om ons te helpen bij het opbouwen en verbeteren van de studiostructuur.
  4. Aanleggen/veranderen van elektrische installatie: Ben je een elektricien of heb je ervaring met elektrische installaties? We hebben iemand (of meerdere personen) nodig die ons helpt(helpen) bij het verantwoord up-to-date maken van onze elektrische systemen.
  5. PR en Promotie: Als je sterke communicatieve vaardigheden hebt en ervaring met PR en promotie, kunnen we jouw hulp gebruiken om ons project onder de aandacht te brengen en de gemeenschap te betrekken.
  6. Stofferen/schilderen/stileren: Ben je bedreven in stoffering of heb je ervaring met het vernieuwen van interieurs? We hebben deskundige handen nodig om onze studio een frisse en nieuwe uitstraling te geven.
  7. Werving van Sponsoren: Als je ervaring hebt in het werven van sponsoren en het opzetten van partnerschappen, kunnen we jouw vaardigheden goed gebruiken om ons te helpen bij het financieren van dit project.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de uitvoering van dit geweldige project en om een positieve impact te hebben op de renovatie van onze Studio (oefenruimte), neem dan contact met ons op via mail: stichting-it-podium.nl.

Zie ook op onze website: www.stichting-it-podium.nl.

Samen kunnen we iets geweldigs tot stand brengen!

Hartelijke groet,

Bestuur Stichting It Podium

It Podium in IJlst is opgericht om de uitoefening van podiumkunsten te stimuleren voor de inwoners van IJlst en omgeving

Socials