De Drylster Smytmantsjes

De zon schijnt, de bomen ruisen zachtjes en de perfecte gelegenheid om samen te komen en plezier te hebben is aangebroken!

Jeu de Boules:

De zon schijnt, de bomen ruisen zachtjes en de perfecte gelegenheid om samen te komen en plezier te hebben is aangebroken! We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze Jeu de Boules middag op de donderdag. Het belooft een geweldige tijd vol lachen, competitie en vriendschap te worden!

Datum:    iedere donderdag middag
Tijd:          13.30 uur
Locatie:   It Podium, Sudergoweg 1C, 8651 NE IJlst

Wat kun je verwachten:

  • Jeu de boules: We zullen teams vormen en de baan opgaan voor een vriendschappelijk Jeu de Boules spel. Geen zorgen als je nog nooit hebt gespeeld, kom eens langs – het draait allemaal om plezier en nieuwe dingen proberen.
  • Ontspanning en verbinding: Terwijl we genieten van het spel, hebben we ook alle tijd om bij te praten, te bewegen en nieuwe kennissen te maken. Jeu de Boules is een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen en quality time door te brengen.
  • Verfrissingen: Na afloop je dorst lessen in It Podium en genieten van een verfrissende versnapering.

Kom gerust kijken, hoewel de naam anders doet vermoeden, ook vrouwen zijn van harte welkom. Voor eventuele vragen, kun je contact opnemen met Marjan van den Bosch, tel. 06 14403647.

We kijken ernaar uit om je op de baan te zien en een mooie middag te hebben.   

Westergoleane 41
8651 CA IJlst
tel. 06 14403647
mail: boschscholts@gmail.com

     

Image

It Podium in IJlst is opgericht om de uitoefening van podiumkunsten te stimuleren voor de inwoners van IJlst en omgeving

Menu

Socials